Der bliver ikke brug for mange handicaphjælper i fremtiden

I dagens Danmark og generelt i verden har teknologien forbedret sig år for år og den bliver stadig ved med det. Hver dag hører vi om en ny app, et nyt spil eller en ny form for kommunikation mellem hinanden, som vi kan downloade til vores smartphones. Dermed har man selvfølgelig også på sygehusfronten forbedret sig gevaldigt bare på de seneste ti år, og derfor kan de nemmere forudse og forebygge forskellige sygdomme, og, for eksempel, også i forbindelse med graviditeter kan man nu forholdsvist tidligt i trimestrene fremsige skavanker eller mangler, barnet vil komme til at lide under.

Teknologien overhæler arbejdsmarkedet for handicaphjælper

Derfor er der de seneste år blevet født mange færre børn med handicaps, fordi forældrene når at finde ud af det. De vælger derfor at få fosteret aborteret og prøve igen. Det er for mange en rigtig svær beslutning, men alligevel ser vi, at næsten alle vælger fosteret fra til fordel for at prøve igen at få et ”normalt” barn.
Derfor bliver der i fremtiden slet ikke brug for så mange handicaphjælpere, som vi har i dag, for de kommer simpelthen ikke til at have nogle handicappede at passe på i og med, der ikke bliver født flere, end der gør.
Handicaphjælper

Handicaphjælperne kommer til at gå arbejdsløse

Mange mener, at den nye teknologi, der gør det mulig at vælge et barn fra på grund af et handicap, ødelægger diversiteten i vores samfund, og gør os til et meget monotont folkefærd. I mange andre lande er det jo mere ilde set at få foretaget en abort, end at føde et handicappet barn, derfor ser man flere handicappede i gadebilledet, hvis man tager til et mere troende land end Danmark. Det er både synd for de handicappede og for handicaphjælper, som brænder for at hjælpe andre.

Læs:  Få en BPA ordning hvis du vil have et større overblik