En billig tandlæge i københavn er mega vigtig

Det bedste er altid at vælge en billig tandlæge. Tandlæger er et af de områder, hvor det er svært at kende forskel på en god og en dårlig tandlæge. Tænk over det selv. Kan du sætte de tandlæger, du har været hos, op mod hinanden og sige hvem, der var bedst til at håndtere dine tænder? Nej, det tænkte jeg nok. Enten har man huller, eller også har man ikke. Alle danske tandlæger er veluddannede til at finde disse huller og til at fylde dem godt ud derefter. Derfor kan det sådan set være fuldstændigt ligegyldigt for kvaliteten, om man går til en billig tandlæge eller en dyr tandlæge.

Tandlæge København Tuborg Tandklinik
Tuborg Tandlæge i København

Og så kan man jo lige så godt spare pengene og bruge en billig tandlæge i stedet for en dyr. Samtidig er der det med tandlæger, at prisen ofte slet ikke afspejler, hvor god den pågældende tandlæge skulle være. Prisen er i højere grad et udtryk for, hvor meget konkurrence der er i området mellem tandlægerne. Der er jo ingen tandlæge, der egentlig gerne vil være billig. En tandlæge vil altid forsøge at tage præcis så mange penge for en undersøgelse, som tandlægen kan tillade sig uden at miste sine kunder. Hvis man gerne vil overleve i branchen, bliver man dog nødt til at bevare en status som billig tandlæge, for ellers vil ens konkurrenter stjæle end kunder – især i storbyen, hvor der er rigtig mange tandlæger. Her er det helt altafgørende for din forretning, at du er billig nok til, at folk gider komme igen. Ellers kan du godt vinke din store månedsløn farvel.

Læs:  En problemfri flytning med et flyttefirma fra København

En fed film om tandlæger

Fullrate. Tandlæge from BABY on Vimeo.

Grunden til at det lige er prisen tandlægerne konkurrere på står også længere oppe i artiklen. Selv hvis der skulle være minimale forskelle på, hvor dygtige de danske tandlæger er, så vil en gennemsnitlig dansker aldrig kunne opdage disse forskelle. Tandlægerne kan altså kun konkurrere på at være billigere end sin nabo. Derfor lyder en helt klar anbefaling: vælg altid en billig tandlæge fremfor en dyr tandlæge.