Eyelash extensions er den nyeste trend på markedet.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i talrig år ejer børn i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til det næste skridt. Man behøver overhovedet ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at handle diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig falder af i løbet af et kærestepar dage. Løsningen på hver og en disse daglige sysler og situationer er nok eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og diverse længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som i selv håber og opnå dét resultat du drømmer såfremt. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal i kun én gang vedrørende måneden koncentrere i ifald at få smukke vipper og resten af klokken kan i bruge på at nyde dét smukke resultat. mest ejer lyst til man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få ordnet eyelash extensions vil i først blive grundigt guidet gennem de utallig fremtidsperspektiver, der findes forskellige længder, der oftest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der adskillige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt da capo du drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er nok ganske ufarligt og i og for sig utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, mangfoldig klienter vælter i søvn, da det er næsten sikkert så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og stirre dét smukke resultat. utallig brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere vil nøjes med deres naturlige vipper. dét tager lille 1,5-2,fem timer at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert helt sikkert ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden makeup, da det flere diverse områder går ud over påsætningstiden, ifald teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions har lyst til med klokken selv vælte af, om virkelig ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, dersom man drømmer at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er muligvis fjernelsen kostfrit adskillig områder.


eyelash extensions

Sådan passer i bedst på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget adskillige timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis dét klart, at man ønsker at passe fantastisk på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er næsten sikkert som med allesammen andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, ifald man ønsker at opnå dét højest mulige resultat. Når du efterlader salonen må i ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen skal have lov at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. dét er næsten sikkert dog tilladt at liste i bad efter 4-fem timer, så længe man overhovedet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området omkring øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du forlader salonen kan i tilkøbe, hvis overhovedet ikke det er med i prisklassen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, dét anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er nok yderst følsom for olierede produkter og det anbefales ergo at man næppe benytter olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i drømmer påført kan du jo frit træffe lille tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – alt andet lige anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. om i en aften burde til et højere arrangement og drømmer at give dine vipper flere meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af dine vipper, du burde bare huske at bortskaffe den inden i går i seng for at skade vipperne yngst muligt, i massevis teknikere har en eller adskillige mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine friske vipper er muligvis produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden ejer lyst til bue fantastisk og på samme tid give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne mellem jeres naturlige vipper og dine extensions. fåtal personer udskiller per natur flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.dét kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

i massevis teenagere piger og børn går op i deres stil, et pænt ydre er nok dét rette visitkort, uanset da capo man er i studie eller er muligvis midt i sin karriere. adskillig ser på beløbene for eyelash extensions og tænker, at dét umuligt kan afregne sig, grunden for disse tanker er næsten sikkert mest at den første behandling som regel koster omkring 500-1000 kr. bundet af såfremt man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. det kan virke som uoverskuelige priser, men dersom man burde gøre dét op i omkostning og kvalitet store eyelash extensions og de mange diverse maske produkter, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét ærlig talt op. talløs piger vælger hver måned at handle 3-fem diverse typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert slet ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over 100 kr. pr. del. Derudover burde der anvendes penge på makeup fjerner og øjencreme for slet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper burde man lige her også op i en kryb prisklasse for at få et produkt, der slet ikke vælter af efter en dags kvalitetstid og lige her er helt sikkert det ikke altid trygt, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er muligvis ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den private sparer man så meget, man får mere periode til sig selv og sine pligt. I talrig år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen burde sidde perfekt inden man går ud af døren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende kvalitetstid på at få lagt en mascara, der ikke klumper samt rense af hvis man en morgen er træt og grænser ved siden af, kan man bare tjekke sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det samme gør sig gældende når dagen er muligvis slut, man behøver ikke anvende kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså nyttigt afbetale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.