Eyelash extensions er den nyeste trend på markedet.


Eyelash extensions er næsten sikkert kommet for at blive, i mange år har piger i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er muligvis turen kommet til det næste skridt. Man behøver overhovedet ikke længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at købe andre typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et parforhold uger. Løsningen på hver og en disse daglige sysler og udfordringer er næsten sikkert eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og diverse længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som du selv ønsker og opnå dét resultat i drømmer vedrørende. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde i kun én gang vedrørende måneden koncentrere dig såfremt at få smukke vipper og resten af klokken kan du bruge på at nyde dét smukke resultat. tit ejer lyst til man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få bygget eyelash extensions vil i først blive omhyggeligt guidet gennem de talrig udsigter, der findes adskillige længder, der oftest ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der adskillige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt da capo du håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er muligvis ganske ufarligt og ærlig talt utrolig skønt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, megen kunder falder i søvn, da det er helt sikkert så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og glo dét flotte resultat. flere andre brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere vil nøjes med deres naturlige vipper. dét tager store 1,5-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er besluttet ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden sminke, da det mange steder går ud over påsætningstiden, dersom teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions gider med klokken selv vælte af, dersom slet ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, såfremt man ønsker at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er muligvis fjernelsen kostfrit en god del placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer i bedst på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget endnu flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er næsten sikkert det klart, at man ønsker at passe dårligt på dem, så de holder så i lang tid som muligt. Der er helt sikkert som med hver og en andre skønhedsbehandlinger enkelte retningslinjer man kan følge, om man håber at opnå dét højest mulige resultat. Når i forlader salonen må i slet ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen burde eje lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan placere sig fast. dét er dog tilladt at liste i bad efter 4-fem år, så længe man ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området rundt øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du forlader salonen kan du tilkøbe, såfremt virkelig ikke det er muligvis med i omkostningen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er næsten sikkert ekstremt følsom for olierede produkter og det anbefales derfor at man ikke bruger olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan du jo utæmmet træffe lille tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i overhovedet ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – i grunden anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. dersom i en aften skal til et større arrangement og håber at give dine vipper mere så meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af jeres vipper, i burde kun huske at bortskaffe den inden i går i seng for at skade vipperne mindst sandsyneligt, en stor del teknikere har en eller adskillige mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres friske vipper er muligvis produceret med en c-kurve, der gør at de altid ejer lyst til bue fantastisk og på samme tid give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne lille dine naturlige vipper og dine extensions. nogle folk udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.dét kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

mangefold unge piger og damer går op i deres look, et flot ydre er helt sikkert dét perfekte visitkort, uanset ifald man er næsten sikkert i studie eller er muligvis midt i sin karriere. en stor del ser på pengebeløbene for eyelash extensions og overvejer, at det håbløst kan afbetale sig, årsagen for disse minder er helt sikkert oftest at den første behandling typisk koster gennem 500-1000 kr. afhængigt af såfremt man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. det kan virke som uoverskuelige beløb, men såfremt man skal klare det op i pris og kvalitet mellem eyelash extensions og de en stor del andre sminke ting, der skal bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét ærlig talt op. adskillig mænd beslutter hver måned at handle 3-5 forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er slet ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover burde der bruges mynter på makeup fjerner og øjencreme for virkelig ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper skal man her også op i en dyr prisklasse for at få et produkt, der næppe vælter af efter en dags kvalitetstid og her er muligvis dét næppe altid trygt, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er muligvis overhovedet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den private sparer man så meget, man får mere tidsramme til sig selv og sine pligt. I utallig år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner grundet makeuppen skal sidde perfekt før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge periode på at få lagt en mascara, der ikke klumper samt rense af om man en morgen er træt og grænser ved siden af, kan man bare kigge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. dét samme gør sig gældende når dagen er slut, man behøver næppe bruge tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså nyttigt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.