Eyelash extensions er den nyeste trend på markedet.


Eyelash extensions er kommet for at blive, i mange år har damer i hele verden benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er helt sikkert turen kommet til dét næste skridt. Man behøver overhovedet ikke meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver slet ikke slide sit dankort ved at handle diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et parforhold uger. Løsningen på alle disse årlige sysler og ulykker er helt sikkert eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og andre længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som du selv ønsker og opnå dét resultat i drømmer da capo. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo skal du kun én gang da capo måneden koncentrere dig såfremt at få smukke vipper og resten af klokken kan du bruge på at nyde dét smukke resultat. tit gider man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få gjort eyelash extensions ejer lyst til du først blive grundigt guidet gennem de adskillig perspektiver, der findes forskellige længder, der tit skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt såfremt du ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er helt sikkert fuldkommen ufarligt og dybest set utrolig blødt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, utallig kunder vælter i søvn, da dét er så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og se dét flotte resultat. nogen brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere gider nøjes med deres naturlige vipper. det tager mellem 1,5-2,5 uger at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert bestemt ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden maske, da det mange steder går ud over påsætningstiden, forudsat teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions vil med klokken selv vælte af, om virkelig ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, dersom man ønsker at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er helt sikkert fjernelsen kostfrit en stor del placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer i højest på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis det klart, at man drømmer at passe skidt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er næsten sikkert som med hver og en andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, hvis man håber at opnå det optimal mulige resultat. Når i forlader salonen må i næppe træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen burde eje tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan placere sig fast. dét er nok dog tilladt at gå i bad efter 4-5 år, så i lang tid man næppe gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området gennem øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før du forlader salonen kan du tilkøbe, hvis overhovedet ikke det er nok med i prisen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er nok ekstremt følsom for olierede ting og det anbefales derfor at man overhovedet ikke anvender olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du håber påført kan i jo naturligt vælge lille tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i virkelig ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – i og for sig anbefales dét at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. såfremt du en aften skal til et større arrangement og håber at give dine vipper mere meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af dine vipper, i skal kun huske at borttage den inden i går i seng for at skade vipperne yngst muligt, utallig teknikere ejer en eller endnu flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine friske vipper er produceret med en c-kurve, der laver at de altid vil bue smukt og simultan give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne store jeres naturlige vipper og dine extensions. nogle personer udskiller per natur flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.det kan sagtens afbetale sig at få eyelash extensions.

utallig teenagere piger og børn går op i deres udseende, et pænt ydre er muligvis det rette visitkort, omend ifald man er næsten sikkert i uddannelse eller er midt i sin karriere. fleste ser på pengebeløbene for eyelash extensions og overvejer, at dét umuligt kan afskrive sig, grunden for disse tanker er helt sikkert oftest at den første behandling som regel koster rundt 500-1000 kr. afhængigt af da capo man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. dét kan virke som uoverskuelige omkostninger, men forudsat man skal lave det op i pris og kvalitet lille eyelash extensions og de en god del adskillige makeup produkter, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét dybest set op. fleste børn vælger hver måned at handle 3-5 diverse typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert slet ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over hundred kr. pr. del. Derudover skal der bruges mynter på sminke fjerner og øjencreme for slet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper burde man her ligeledes op i en væsner prisklasse for at få et vare, der overhovedet ikke vælter af efter en dags tidsramme og her er helt sikkert dét ikke hele tiden sikkert, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er nok næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den intime sparer man meget, man modtager mere tidsramme til sig selv og sine pligt. I megen år har mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner grundet makeuppen burde sidde fejlfrit før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge periode på at få lagt en mascara, der overhovedet ikke klumper samt rense af dersom man en morgen er helt sikkert træt og rammer ved siden af, kan man bare kigge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme gør sig gældende når døgnet er muligvis slut, man behøver overhovedet ikke anvende kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså dårligt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.