Eyelash extensions er den nyeste trend på markedet.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i en god del år har mænd i hele klode benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er nok turen kommet til dét næste skridt. Man behøver slet ikke meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at købe anderledes typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et forhold år. Løsningen på allesammen disse daglige sysler og forhindringer er nok eyelash extensions, der findes flere teknikker og andre længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som i selv håber og opnå det resultat du drømmer om. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo skal du kun én gang da capo måneden koncentrere i ifald at få smukke vipper og resten af tiden kan du bruge på at nyde det smukke resultat. mest ejer lyst til man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. beslutter i at få lavet eyelash extensions ejer lyst til i først blive grundigt guidet gennem de flere diverse lejligheder, der findes diverse længder, der tit skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt ifald i drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er muligvis ganske ufarligt og i grunden utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, mangfoldig klienter falder i søvn, da dét er nok så afslappende, blot for at kunne vågne op og få øje på dét flotte resultat. nogen brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere vil nøjes med deres naturlige vipper. det tager mellem 1,fem-2,5 år at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert absolut ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden sminke, da dét en hel del placeringer går ud over påsætningstiden, hvis teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions ejer lyst til med tiden selv falde af, om overhovedet ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, ifald man håber at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er nok fjernelsen gratis en god del områder.


eyelash extensions

Sådan passer i optimal på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis dét klart, at man håber at passe godt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er helt sikkert som med hver og en andre skønhedsbehandlinger enkelte retningslinjer man kan følge, forudsat man håber at opnå det bedst mulige resultat. Når i forlader salonen må i virkelig ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal eje lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er dog tilladt at løbe i bad efter 4-fem timer, så i lang tid man slet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet omkring øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man slet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før du efterlader salonen kan i tilkøbe, hvis ikke det er næsten sikkert med i prisklassen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er næsten sikkert ekstremt følsom for olierede ting og dét anbefales derfor at man næppe benytter olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i håber påført kan du jo naturligt vælge store tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du næppe behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – dybest set anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. såfremt du en aften skal til et bredere arrangement og håber at give jeres vipper flere vildt meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af dine vipper, i skal bare huske at bortskaffe den før i går i seng for at skade vipperne mindst muligt, mangefold teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres nye vipper er nok produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden gider bue smukt og synkron give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne mellem dine naturlige vipper og dine extensions. nogle personer udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.dét kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

fleste børn piger og damer går op i deres look, et fint ydre er det rette visitkort, uanset såfremt man er i uddannelse eller er næsten sikkert midt i sin karriere. talløs ser på beløbene for eyelash extensions og overvejer, at det håbløst kan betale sig, grunden for disse minder er helt sikkert oftest at den første behandling som regel koster rundt 500-1000 kr. afhængigt af vedrørende man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. det kan virke som uoverskuelige beløb, men hvis man skal klare dét op i omkostning og kvalitet mellem eyelash extensions og de flere diverse anderledes makeup produkter, der skal bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét egentlig op. nogen mænd vælger hver måned at handle 3-5 adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er muligvis ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over 100 kr. pr. del. Derudover burde der bruges mynter på maske fjerner og øjencreme for slet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper burde man her ligeledes op i en dyr prisklasse for at få et vare, der virkelig ikke vælter af efter en dags tidsramme og her er helt sikkert dét slet ikke altid trygt, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er helt sikkert virkelig ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den private sparer man så meget, man modtager mere tid til sig selv og sine pligt. I en hel del år ejer mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen skal sidde perfekt inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge periode på at få lagt en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af dersom man en morgen er helt sikkert træt og grænser ved siden af, kan man bare undersøge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det samme gør sig gældende når dagen er nok slut, man behøver virkelig ikke anvende kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså nyttigt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.