Eyelash extensions er den nyeste trend på markedet.


Eyelash extensions er kommet for at blive, i megen år ejer kvinder i hele verden benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er helt sikkert turen kommet til det næste skridt. Man behøver virkelig ikke længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver overhovedet ikke slide sit dankort ved at købe andre typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et forhold dage. Løsningen på hver og en disse daglige sysler og situationer er nok eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og andre længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som i selv ønsker og opnå det resultat du drømmer om. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal du kun én gang da capo måneden koncentrere i da capo at få smukke vipper og resten af tiden kan du bruge på at nyde det smukke resultat. oftest har lyst til man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få lavet eyelash extensions har lyst til du først blive grundigt guidet gennem de talrig alternativer, der findes adskillige længder, der oftest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der andre tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt da capo i ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er nok ganske ufarligt og egentlig utrolig skønt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, fleste kunder falder i søvn, da dét er helt sikkert så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og bemærke det pæne resultat. enormt mange brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere vil nøjes med deres naturlige vipper. det tager lille 1,5-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert absolut ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden make-up, da dét megen områder går ud over påsætningstiden, såfremt teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions ejer lyst til med klokken selv vælte af, dersom næppe du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, såfremt man ønsker at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er nok fjernelsen kostfrit adskillig områder.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok dét klart, at man ønsker at passe dårligt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er som med hver og en andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, om man drømmer at opnå dét bedst mulige resultat. Når i efterlader salonen må i overhovedet ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen burde have tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. dét er nok dog tilladt at liste i bad efter 4-5 uger, så i lang tid man overhovedet ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper miljøet omkring øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du efterlader salonen kan i tilkøbe, såfremt ikke det er muligvis med i omkostningen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte dine eyelash extensions er ekstremt følsom for olierede ting og det anbefales derfor at man overhovedet ikke anvender olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i drømmer påført kan du jo utæmmet vælge store tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du virkelig ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – egentlig anbefales dét at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. dersom i en aften skal til et bredere arrangement og ønsker at give dine vipper flere vildt meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af dine vipper, i skal bare huske at bortskaffe den før i går i seng for at skade vipperne mindst muligt, utallig teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine nye vipper er helt sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden vil bue fint og synkron give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som muligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne store dine naturlige vipper og dine extensions. få folk udskiller per natur flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.det kan sagtens afbetale sig at få eyelash extensions.

mange børn piger og damer går op i deres stil, et nydeligt ydre er det rette visitkort, trods ifald man er næsten sikkert i studie eller er midt i sin karriere. en stor del ser på omkostningerne for eyelash extensions og tænker, at dét håbløst kan afregne sig, grunden for disse tanker er nok oftest at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. bundet af om man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som forvirrende beløb, men forudsat man skal lave dét op i pris og kvalitet mellem eyelash extensions og de adskillig diverse maske ting, der skal bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det faktisk op. talløs kvinder beslutter hver måned at handle 3-5 adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over 100 kr. pr. del. Derudover skal der bruges valuta på sminke fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. handler man selv falske vipper burde man her ligeledes op i en væsner prisklasse for at få et vare, der næppe falder af efter en dags tidsramme og lige her er nok dét ikke hele tiden trygt, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er nok overhovedet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den personlige sparer man vildt meget, man får mere tidsramme til sig selv og sine pligt. I i massevis år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen burde sidde fejlfrit før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge kvalitetstid på at få placeret en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af såfremt man en morgen er næsten sikkert træt og rammer ved siden af, kan man kun tjekke sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. dét selvsamme gør sig gældende når dagen er muligvis slut, man behøver næppe bruge tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså nyttigt betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.