Eyelash extensions er den nyeste trend på markedet.


Eyelash extensions er næsten sikkert kommet for at blive, i en god del år ejer kvinder i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er nok turen kommet til dét næste skridt. Man behøver næppe længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at handle anderledes typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et par uger. Løsningen på alle disse månedlige sysler og situationer er eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, derfor kan du mixe og matche som i selv ønsker og opnå dét resultat i drømmer da capo. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde i kun én gang ifald måneden koncentrere i vedrørende at få smukke vipper og resten af tiden kan du bruge på at nyde dét smukke resultat. oftest gider man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. beslutter i at få bygget eyelash extensions har lyst til i først blive omhyggeligt guidet gennem de adskillig potentialer, der findes anderledes længder, der mest skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der diverse tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt såfremt du ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er helt sikkert ganske ufarligt og i og for sig utrolig skønt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, mangefold kunder falder i søvn, da det er nok så afslappende, blot for at kunne vågne op og se dét flotte resultat. i massevis brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere ejer lyst til nøjes med deres naturlige vipper. det tager store 1,5-2,5 år at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert besluttet ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden sminke, da det enormt mange områder går ud over påsætningstiden, om teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med tiden selv vælte af, forudsat virkelig ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, om man ønsker at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er næsten sikkert fjernelsen kostfrit utallig steder.


eyelash extensions

Sådan passer du bedst på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er næsten sikkert det klart, at man håber at passe nyttigt på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er nok som med hver og en andre skønhedsbehandlinger nogle retningslinjer man kan følge, ifald man drømmer at opnå dét højest mulige resultat. Når du efterlader salonen må du slet ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen burde eje lov at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. det er helt sikkert dog tilladt at løbe i bad efter 4-fem uger, så i lang tid man virkelig ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet gennem øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man næppe tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før du efterlader salonen kan i tilkøbe, ifald overhovedet ikke det er med i prisklassen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er muligvis yderst følsom for olierede ting og dét anbefales derfor at man virkelig ikke bruger olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i ønsker påført kan i jo vildt vælge store tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – alt andet lige anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. hvis du en aften burde til et større arrangement og håber at give jeres vipper ekstra vildt meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, i skal kun huske at bortskaffe den inden du går i seng for at skade vipperne mindst muligt, talløs teknikere har en eller adskillige mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine nye vipper er nok produceret med en c-kurve, der laver at de altid vil bue fint og synkron give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne store dine naturlige vipper og dine extensions. nogle mennesker udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.det kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

megen teenagere piger og mænd går op i deres udseende, et pænt ydre er næsten sikkert det ideelle visitkort, uanset såfremt man er næsten sikkert i uddannelse eller er midt i sin karriere. i massevis ser på priserne for eyelash extensions og tænker, at dét umuligt kan afbetale sig, årsagen for disse minder er nok mest at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. bundet af ifald man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. det kan virke som hektiske pengebeløb, men når man skal ordne det op i omkostning og kvalitet mellem eyelash extensions og de enormt mange adskillige sminke produkter, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét alt andet lige op. utallig kvinder vælger hver måned at handle 3-5 adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er nok næppe billige og kvalitetsprodukter koster tit over hundred kr. pr. del. Derudover skal der bruges midler på make-up fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper burde man her ligeledes op i en dyr prisklasse for at få et produkt, der virkelig ikke vælter af efter en dags tid og lige her er nok det slet ikke hele tiden trygt, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er næsten sikkert virkelig ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den personlige sparer man så meget, man får mere tidsramme til sig selv og sine pligt. I adskillig år har mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen skal sidde perfekt inden man går ud af døren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge tidsramme på at få lagt en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af ifald man en morgen er nok træt og grænser ved siden af, kan man bare inspicere sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme gør sig gældende når dagen er helt sikkert slut, man behøver slet ikke bruge tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså dygtigt afbetale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.