Find dit billige fiskegrej på nettet

Når sommeren nærmer sig, dagene bliver længere og trangen til at være udenfor større, findes der mange måder at benytte sin fritid på. Er man til frihed, afslapning, stilhed og måske at være alene eller sammen med få andre, er fiskeri den ultimative hobby. Er man mere til sociale arrangementer og måske heller ikke kan få børnene til at være lige så tålmodige, kan denne hobby også dyrkes i en ”put-and-take” sø. For at kunne nyde en fisketur er det selvfølgelig nødvendigt med noget godt og billigt fiskegrej. Billigt fiskegrej kan nemt bestilles over nettet. En af de mange hjemmesider, billigt fiskegrej kan bestilles fra, er http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/billigt-fiskegrej. Her er der lave priser grundet en ”lav service”, hvilket indebærer, at der kun leveres billligt fiskegrej én gang hver uge.

Selvom der på http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/billigt-fiskegrej i forvejen sælges billigt fiskegrej, kan man, hvis man er medlem af en lystfiskerforening med hjemmeside, modtage 10 procent rabat på alle varer. Er man ikke medlem af en forening, men køber for over 5000 kr. eksklusive moms og levering, kan man også få 10 procent. På www.stubs-fiskeudstyr.dk kan man både finde storkøb, madding, prike og blink, forfang til havfiskeri, kroge, liner, lodder, spinnere, wobblere, beklædning, grejæsker og en hel masse andet tilbehør. Grejet fås i prisklasser helt ned til 5 kr. så hvis man mangler fiskegrej og ikke vil betale en bondegård, er hjemmesiden helt sikkert et besøg værd.

Kan man ikke vente en uge på leveringen, kan man også finde billigt fiskegrej på http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/billigt-fiskegrej. Her leveres der dag til dag, og fragten er gratis ved køb for over 599 kr. Også her findes forskellige hjul, stænger, endegrej og tilbehør. Derudover er der 15 forskellige mærker at vælge imellem, så der skulle være noget til enhver fiskeentusiast og i forskellige prisklasser alt efter, hvad man vil ofre på fiskegrej, og hvad man selv finder billigt. Hjemmesiden har også et restsalg, hvor der er op til 50 procents rabat og et forholdsvist stort udvalg.