Hvilke former for rådgivning hos LOS Samarbejdspartnere

Du kan få mange forskellige former for rådgivning som medlem ved LOS og LOS’ samarbejdspartnere. Dette kan blandt andet være at du har brug for rådgivning når det kommer til uddannelse eller skolegang. Du kan også få rådgivning i forhold til hvordan det er på arbejdsmarkedet, og nogle gode råd til at kunne klarer dig godt der. Der findes blandt andet en vejledning som LOS og LOS’ samarbejdspartnere har lavet, med fokus på arbejdsskader, APV-skemaer og gode råd til det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Du kan også få råd med hensyn til ansættelseskontrakt eller sygdom.

Rådgivning af længere ophold hos LOS Samarbejdspartnere?

Hvis du ikke har det godt hjemme, så kan LOS og LOS’ samarbejdspartnere hjælpe dig på vej til et bedre liv. Du kan få rådgivning i forhold til hvad du skal gøre, og måske også høre omkring mulighederne for et opholdssted. Hvis du blot føler at det er skolen som trække dig ned, så tilbyder LOS og LOS’ samarbejdspartner også muligheder for rådgivning omkring dette. Du kan også få råd og vejledning til hvor du skal bo, og hvordan du kan få det hele til at hænge sammen.

Rådgivning hos LOS Samarbejdspartnere?

Rådgivningen hos LOS og LOS’ samarbejdspartnere er bygget op efter en simpel model, bestående af 4 faser. Dette bliver kaldt livsfaser, og refererer til hvor du er i dit liv. Den første fase bliver kaldt opstart, den anden drift, den tredje udvikling og den sidste ophør. Alt afhængigt af hvilken fase du er i, så tilbyder LOS og LOS’ samarbejdspartnere en række forskellige muligheder i forhold til at få god rådgivning og vejledning. Du kan også få vejledning til hvordan du skal håndtere pressen i forskellige situationer, og lære hvordan du opbygger en skabelon til en pressemeddelelse.