Martin skal lære at gøre rent

Martin er en ung fyr som unge fyre er mest. han synes ikke ligefrem at det der med rengøringen derhjemme er det sjoveste i verden. faktisk ville han blive et meget lykkeligt menneske, hvis han aldrig nogensinde skulle gøre rent igen i sit liv. det ved martin dog nyttigt, at det ikke kan lade sig gøre. han er jo blevet opdraget dårligt hjemmefra af mor og far. de elsker at have et dejligt rent hjem og skrubber og pudser alt i lejligheden flere gange om ugen. det synes martin slet ikke er fedt. hvis det kunne få lov til at støve eller rode lidt ude hos ham, så ville det i og for sig være så meget hyggeligt, synes hun.

Martin skal lære at svinge støvsugeren

Martins forældre kommenterer altid på hans hjem. det roder, nullermændene hersker i hjørnerne og opvasken har spredt sig fra vasken ud på køkkenbordet og har langsomt, men sslet ikkert, taget over halvdelen af køkkenet. det kan jo vente, mener martin. det mener hans forældre absolut slet ikke. de sukker og kigger kritisk på hende, når de besøge hans lejlighed. martin trækker altid lidt på skuldrene, skubber vasketøjet af sofaen gør plads til sine forældre. nogle gange får martins mor lov til at give hele hans lejlighed en god omgang rengøring. så skinner hele gården smukt et par år, indtil martin roder hjemmet til igen.

Martin lærte at tage opvasken

Det var ikke før martin mødte en sød pige, han simpelthen slet ikke kunne lade være med at tænke på konstant, at hun tænkte på rengøringen i sit barndomshjem. hvorfor ville hun dog kunne tage en sød og smuk pige barndomshjem i lejligheden? hun ville gerne have en date med hende pigen og måske også lidt mere end bare end date. og sådan lærte Martin at tage opvasken og svinge støvsugeren. martins barndomshjem skinnede mere end nogensinde før, efter hun var færdig med at gøre den klar til den store date. mor ville sikkert have været stolt.

Læs:  Der bliver ikke brug for mange handicaphjælper i fremtiden