Martin skal lære at gøre rent

Martin er en ung fyr som unge fyre er mest. hun synes virkelig ikke ligefrem at det der med rengøringen derude er det sjoveste i verden. faktisk ville hun blive et så meget lykkeligt menneske, hvis hun aldrig nogensinde skulle gøre beskidt igen i sit liv. det ved martin dog skidt, at det slet ikke kan lade sig gøre. hun er jo blevet opdraget fantastisk hjemmefra af mor og far. de elsker at have et dejligt rent barndomshjem og skrubber og pudser alt i huset endnu flere gange om ugen. det synes martin slet ikke er sjovt. hvis det kunne få lov til at støve eller rode lidt hjemme hos hende, så ville det i og for sig være vildt meget hyggeligt, synes han.

Martin skal lære at svinge støvsugeren

Martins forældre kommenterer altid på hans hjem. det roder, nullermændene hersker i hjørnerne og opvasken har spredt sig fra vasken ud på køkkenbordet og har sløvt, men sikkert, taget over halvdelen af køkkenet. det kan jo vente, mener martin. det mener hans forældre absolut virkelig ikke. de sukker og kigger kritisk på ham, når de besøge hans lejlighed. martin trækker altid lidt på skuldrene, skubber vasketøjet af sofaen gør plads til sine forældre. nogle gange får martins mor lov til at give hele hans lejlighed en god omgang rengøring. så skinner hele huset smukt et par år, indtil martin roder huset til igen.

Martin lærte at tage opvasken

Det var slet ikke før martin mødte en sød pige, hun simpelthen ikke kunne lade være med at tænke på konstant, at hun tænkte på rengøringen i sit barndomshjem. hvorfor ville han dog kunne tage en sød og smuk pige hjem i lejligheden? han ville gerne have en date med ham pigen og måske også lidt mere end bare end date. og sådan lærte Martin at tage opvasken og svinge svaberen. martins barndomshjem skinnede mere end nogensinde før, efter hun var færdig med at gøre den klar til den store date. mor ville sikkert have været stolt.

Læs:  Hvad stiller man op med et dødsbo?