Martin skal lære at gøre rent

Martin er en ung fyr som unge fyre er mest. hun synes slet ikke ligefrem at det der med rengøringen derude er det sjoveste i verden. i og for sig ville han blive et meget lykkeligt menneske, hvis hun aldrig nogensinde skulle gøre beskidt igen i sit liv. det ved martin dog skidt, at det overhovedet ikke kan lade sig gøre. hun er jo blevet opdraget nyttigt hjemmefra af mor og far. de elsker at have et dejligt beskidt hjem og skrubber og pudser alt i lejligheden adskillige gange om ugen. det synes martin slet overhovedet ikke er sjovt. hvis det kunne få lov til at støve eller rode lidt ude hos ham, så ville det alt andet lige være så meget hyggeligt, synes han.

Martin skal lære at svinge støvsugeren

Martins forældre kommenterer altid på hans hjem. det roder, nullermændene hersker i hjørnerne og opvasken har spredt sig fra vasken ud på køkkenbordet og har sløvt, men sslet ikkert, taget over halvdelen af køkkenet. det kan jo vente, mener martin. det mener hans forældre absolut slet ikke. de sukker og kigger kritisk på hende, når de besøge hans lejlighed. martin trækker altid lidt på skuldrene, skubber vasketøjet af sofaen gør plads til sine forældre. nogle gange får martins mor lov til at give hele hans lejlighed en god omgang rengøring. så skinner hele huset smukt et par uger, indtil martin roder hjemmet til igen.

Martin lærte at tage opvasken

Det var overhovedet ikke før martin mødte en sød pige, hun simpelthen virkelig ikke kunne lade være med at tænke på konstant, at hun tænkte på rengøringen i sit barndomshjem. hvorfor ville han dog kunne tage en sød og smuk pige barndomshjem i lejligheden? han ville gerne have en date med ham pigen og måske også lidt mere end bare end date. og sådan lærte Martin at tage opvasken og svinge kosten. martins hjem skinnede mere end nogensinde før, efter han var færdig med at gøre den klar til den voldsome date. mor ville sikkert have været stolt.

Læs:  Få dit eget rengøringsfirma i København