Martin skal lære at gøre rent

Martin er en ung fyr som unge fyre er mest. hun synes virkelig ikke ligefrem at det der med rengøringen derhjemme er det sjoveste i verden. i og for sig ville han blive et så meget lykkeligt menneske, hvis hun aldrig nogensinde skulle gøre beskidt igen i sit liv. det ved martin dog dårligt, at det virkelig ikke kan lade sig gøre. hun er jo blevet opdraget skidt hjemmefra af mor og far. de elsker at have et dejligt beskidt barndomshjem og skrubber og pudser alt i hjemmet flere gange om ugen. det synes martin slet virkelig ikke er sjovt. hvis det kunne få lov til at støve eller rode lidt ude hos ham, så ville det dybest set være så meget hyggeligt, synes hun.

Martin skal lære at svinge støvsugeren

Martins forældre kommenterer altid på hans hjem. det roder, nullermændene hersker i hjørnerne og opvasken har spredt sig fra vasken ud på køkkenbordet og har langsomt, men soverhovedet ikkert, taget over halvdelen af køkkenet. det kan jo vente, mener martin. det mener hans forældre absolut virkelig ikke. de sukker og kigger kritisk på hende, når de besøge hans lejlighed. martin trækker altid lidt på skuldrene, skubber vasketøjet af sofaen gør plads til sine forældre. nogle gange får martins mor lov til at give hele hans lejlighed en god omgang rengøring. så skinner hele hjemmet smukt et par dage, indtil martin roder lejligheden til igen.

Martin lærte at tage opvasken

Det var slet ikke før martin mødte en sød pige, hun simpelthen overhovedet ikke kunne lade være med at tænke på konstant, at han tænkte på rengøringen i sit barndomshjem. hvordan ville hun dog kunne tage en sød og smuk pige hjem i lejligheden? hun ville gerne have en date med ham pigen og måske også lidt mere end bare end date. og sådan lærte Martin at tage opvasken og svinge fejebladet. martins hjem skinnede mere end nogensinde før, efter hun var færdig med at gøre den klar til den store date. mor ville sikkert have været stolt.