Martin skal lære at gøre rent

Martin er en ung fyr som unge fyre er mest. hun synes virkelig ikke ligefrem at det der med rengøringen derude er det sjoveste i verden. faktisk ville han blive et vildt meget lykkeligt menneske, hvis han aldrig nogensinde skulle gøre beskidt igen i sit liv. det ved martin dog godt, at det virkelig ikke kan lade sig gøre. han er jo blevet opdraget nyttigt hjemmefra af mor og far. de elsker at have et dejligt rent barndomshjem og skrubber og pudser alt i lejligheden flere gange om ugen. det synes martin slet ikke er fedt. hvis det kunne få lov til at støve eller rode lidt hjemme hos hende, så ville det alt andet lige være så meget hyggeligt, synes hun.

Martin skal lære at svinge støvsugeren

Martins forældre kommenterer altid på hans barndomshjem. det roder, nullermændene hersker i hjørnerne og opvasken har spredt sig fra vasken ud på køkkenbordet og har meget langsomt, men soverhovedet ikkert, taget over halvdelen af køkkenet. det kan jo vente, mener martin. det mener hans forældre absolut slet ikke. de sukker og kigger kritisk på ham, når de besøge hans lejlighed. martin trækker altid lidt på skuldrene, skubber vasketøjet af sofaen gør plads til sine forældre. nogle gange får martins mor lov til at give hele hans lejlighed en god omgang rengøring. så skinner hele drivhuset smukt et par år, indtil martin roder lejligheden til igen.

Martin lærte at tage opvasken

Det var slet ikke før martin mødte en sød pige, han simpelthen overhovedet ikke kunne lade være med at tænke på konstant, at hun tænkte på rengøringen i sit hjem. hvorfor ville hun dog kunne tage en sød og smuk pige hjem i lejligheden? han ville gerne have en date med hende pigen og måske også lidt mere end bare end date. og sådan lærte Martin at tage opvasken og svinge støvsugeren. martins hjem skinnede mere end nogensinde før, efter hun var færdig med at gøre den klar til den mellem date. mor ville sikkert have været stolt.