Martin skal lære at gøre rent

Martin er en ung fyr som unge fyre er mest. han synes overhovedet ikke ligefrem at det der med rengøringen derbarndomshjemme er det sjoveste i verden. i og for sig ville hun blive et meget lykkeligt menneske, hvis hun aldrig nogensinde skulle gøre rent igen i sit liv. det ved martin dog godt, at det virkelig ikke kan lade sig gøre. han er jo blevet opdraget fantastisk hjemmefra af mor og far. de elsker at have et dejligt rent barndomshjem og skrubber og pudser alt i lejligheden adskillige gange om ugen. det synes martin slet overhovedet ikke er sjovt. hvis det kunne få lov til at støve eller rode lidt hjemme hos hende, så ville det i grunden være så meget hyggeligt, synes han.

Martin skal lære at svinge støvsugeren

Martins forældre kommenterer altid på hans barndomshjem. det roder, nullermændene hersker i hjørnerne og opvasken har spredt sig fra vasken ud på køkkenbordet og har meget langsomt, men svirkelig ikkert, taget over halvdelen af køkkenet. det kan jo vente, mener martin. det mener hans forældre absolut overhovedet ikke. de sukker og kigger kritisk på ham, når de besøge hans lejlighed. martin trækker altid lidt på skuldrene, skubber vasketøjet af sofaen gør plads til sine forældre. nogle gange får martins mor lov til at give hele hans lejlighed en god omgang rengøring. så skinner hele drivhuset smukt et par uger, indtil martin roder huset til igen.

Martin lærte at tage opvasken

Det var virkelig ikke før martin mødte en sød pige, hun simpelthen overhovedet ikke kunne lade være med at tænke på konstant, at han tænkte på rengøringen i sit hjem. hvordan ville han dog kunne tage en sød og smuk pige hjem i lejligheden? hun ville gerne have en date med hende pigen og måske også lidt mere end bare end date. og sådan lærte Martin at tage opvasken og svinge kosten. martins hjem skinnede mere end nogensinde før, efter han var færdig med at gøre den klar til den store date. mor ville sikkert have været stolt.

Læs:  Rengøring i København af alting