Martin skal lære at gøre rent

Martin er en ung fyr som unge fyre er mest. hun synes virkelig ikke ligefrem at det der med rengøringen derude er det sjoveste i verden. i grunden ville hun blive et så meget lykkeligt menneske, hvis han aldrig nogensinde skulle gøre beskidt igen i sit liv. det ved martin dog fantastisk, at det overhovedet ikke kan lade sig gøre. han er jo blevet opdraget dårligt hjemmefra af mor og far. de elsker at have et dejligt beskidt hjem og skrubber og pudser alt i hjemmet flere gange om ugen. det synes martin slet virkelig ikke er sjovt. hvis det kunne få lov til at støve eller rode lidt hjemme hos ham, så ville det i grunden være vildt meget hyggeligt, synes hun.

Martin skal lære at svinge støvsugeren

Martins forældre kommenterer altid på hans barndomshjem. det roder, nullermændene hersker i hjørnerne og opvasken har spredt sig fra vasken ud på køkkenbordet og har langsomt, men sslet ikkert, taget over halvdelen af køkkenet. det kan jo vente, mener martin. det mener hans forældre absolut slet ikke. de sukker og kigger kritisk på hende, når de besøge hans lejlighed. martin trækker altid lidt på skuldrene, skubber vasketøjet af sofaen gør plads til sine forældre. nogle gange får martins mor lov til at give hele hans lejlighed en god omgang rengøring. så skinner hele hjemmet smukt et par dage, indtil martin roder huset til igen.

Martin lærte at tage opvasken

Det var virkelig ikke før martin mødte en sød pige, han simpelthen ikke kunne lade være med at tænke på konstant, at han tænkte på rengøringen i sit barndomshjem. hvordan ville han dog kunne tage en sød og smuk pige hjem i lejligheden? han ville gerne have en date med hende pigen og måske også lidt mere end bare end date. og sådan lærte Martin at tage opvasken og svinge støvsugeren. martins barndomshjem skinnede mere end nogensinde før, efter hun var færdig med at gøre den klar til den vilde date. mor ville sikkert have været stolt.

Læs:  Få privat rengøring i København og det er slut med det sure arbejde