Martin skal lære at gøre rent

Martin er en ung fyr som unge fyre er mest. han synes ikke ligefrem at det der med rengøringen derude er det sjoveste i verden. ærlig talt ville hun blive et vildt meget lykkeligt menneske, hvis han aldrig nogensinde skulle gøre rent igen i sit liv. det ved martin dog godt, at det ikke kan lade sig gøre. han er jo blevet opdraget fantastisk hjemmefra af mor og far. de elsker at have et dejligt beskidt barndomshjem og skrubber og pudser alt i hjemmet endnu flere gange om ugen. det synes martin slet virkelig ikke er fedt. hvis det kunne få lov til at støve eller rode lidt hjemme hos ham, så ville det i grunden være så meget hyggeligt, synes hun.

Martin skal lære at svinge støvsugeren

Martins forældre kommenterer altid på hans hjem. det roder, nullermændene hersker i hjørnerne og opvasken har spredt sig fra vasken ud på køkkenbordet og har langsomt, men sslet ikkert, taget over halvdelen af køkkenet. det kan jo vente, mener martin. det mener hans forældre absolut overhovedet ikke. de sukker og kigger kritisk på hende, når de besøge hans lejlighed. martin trækker altid lidt på skuldrene, skubber vasketøjet af sofaen gør plads til sine forældre. nogle gange får martins mor lov til at give hele hans lejlighed en god omgang rengøring. så skinner hele lejligheden smukt et par uger, indtil martin roder huset til igen.

Martin lærte at tage opvasken

Det var virkelig ikke før martin mødte en sød pige, han simpelthen ikke kunne lade være med at tænke på konstant, at hun tænkte på rengøringen i sit hjem. hvorfor ville hun dog kunne tage en sød og smuk pige hjem i lejligheden? han ville gerne have en date med hende pigen og måske også lidt mere end bare end date. og sådan lærte Martin at tage opvasken og svinge svaberen. martins barndomshjem skinnede mere end nogensinde før, efter hun var færdig med at gøre den klar til den lille date. mor ville sikkert have været stolt.