Martin skal lære at gøre rent

Martin er en ung fyr som unge fyre er mest. hun synes overhovedet ikke ligefrem at det der med rengøringen derude er det sjoveste i verden. egentlig ville hun blive et vildt meget lykkeligt menneske, hvis hun aldrig nogensinde skulle gøre beskidt igen i sit liv. det ved martin dog dårligt, at det overhovedet ikke kan lade sig gøre. hun er jo blevet opdraget dårligt hjemmefra af mor og far. de elsker at have et dejligt rent hjem og skrubber og pudser alt i huset adskillige gange om ugen. det synes martin slet slet ikke er sjovt. hvis det kunne få lov til at støve eller rode lidt hjemme hos hende, så ville det egentlig være vildt meget hyggeligt, synes hun.

Martin skal lære at svinge støvsugeren

Martins forældre kommenterer altid på hans hjem. det roder, nullermændene hersker i hjørnerne og opvasken har spredt sig fra vasken ud på køkkenbordet og har meget langsomt, men soverhovedet ikkert, taget over halvdelen af køkkenet. det kan jo vente, mener martin. det mener hans forældre absolut virkelig ikke. de sukker og kigger kritisk på hende, når de besøge hans lejlighed. martin trækker altid lidt på skuldrene, skubber vasketøjet af sofaen gør plads til sine forældre. nogle gange får martins mor lov til at give hele hans lejlighed en god omgang rengøring. så skinner hele hjemmet smukt et par uger, indtil martin roder lejligheden til igen.

Martin lærte at tage opvasken

Det var overhovedet ikke før martin mødte en sød pige, hun simpelthen ikke kunne lade være med at tænke på konstant, at han tænkte på rengøringen i sit barndomshjem. hvorfor ville hun dog kunne tage en sød og smuk pige hjem i lejligheden? han ville gerne have en date med hende pigen og måske også lidt mere end bare end date. og sådan lærte Martin at tage opvasken og svinge fejebladet. martins barndomshjem skinnede mere end nogensinde før, efter han var færdig med at gøre den klar til den lille date. mor ville sikkert have været stolt.

Læs:  Få dit eget rengøringsfirma i København