Martin skal lære at gøre rent

Martin er en ung fyr som unge fyre er mest. hun synes slet ikke ligefrem at det der med rengøringen derbarndomshjemme er det sjoveste i verden. egentlig ville hun blive et så meget lykkeligt menneske, hvis han aldrig nogensinde skulle gøre beskidt igen i sit liv. det ved martin dog fantastisk, at det slet ikke kan lade sig gøre. han er jo blevet opdraget dårligt hjemmefra af mor og far. de elsker at have et dejligt rent hjem og skrubber og pudser alt i huset adskillige gange om ugen. det synes martin slet ikke er sjovt. hvis det kunne få lov til at støve eller rode lidt hjemme hos ham, så ville det i og for sig være vildt meget hyggeligt, synes han.

Martin skal lære at svinge støvsugeren

Martins forældre kommenterer altid på hans barndomshjem. det roder, nullermændene hersker i hjørnerne og opvasken har spredt sig fra vasken ud på køkkenbordet og har langsomt, men soverhovedet ikkert, taget over halvdelen af køkkenet. det kan jo vente, mener martin. det mener hans forældre absolut slet ikke. de sukker og kigger kritisk på hende, når de besøge hans lejlighed. martin trækker altid lidt på skuldrene, skubber vasketøjet af sofaen gør plads til sine forældre. nogle gange får martins mor lov til at give hele hans lejlighed en god omgang rengøring. så skinner hele huset smukt et par dage, indtil martin roder huset til igen.

Martin lærte at tage opvasken

Det var ikke før martin mødte en sød pige, han simpelthen slet ikke kunne lade være med at tænke på konstant, at hun tænkte på rengøringen i sit hjem. hvordan ville han dog kunne tage en sød og smuk pige barndomshjem i lejligheden? hun ville gerne have en date med ham pigen og måske også lidt mere end bare end date. og sådan lærte Martin at tage opvasken og svinge kosten. martins hjem skinnede mere end nogensinde før, efter hun var færdig med at gøre den klar til den store date. mor ville sikkert have været stolt.