Martin skal lære at gøre rent

Martin er en ung fyr som unge fyre er mest. han synes ikke ligefrem at det der med rengøringen derbarndomshjemme er det sjoveste i verden. i og for sig ville han blive et meget lykkeligt menneske, hvis han aldrig nogensinde skulle gøre beskidt igen i sit liv. det ved martin dog nyttigt, at det ikke kan lade sig gøre. hun er jo blevet opdraget nyttigt hjemmefra af mor og far. de elsker at have et dejligt beskidt hjem og skrubber og pudser alt i hjemmet flere gange om ugen. det synes martin slet virkelig ikke er sjovt. hvis det kunne få lov til at støve eller rode lidt hjemme hos hende, så ville det egentlig være vildt meget hyggeligt, synes hun.

Martin skal lære at svinge støvsugeren

Martins forældre kommenterer altid på hans barndomshjem. det roder, nullermændene hersker i hjørnerne og opvasken har spredt sig fra vasken ud på køkkenbordet og har langsomt, men svirkelig ikkert, taget over halvdelen af køkkenet. det kan jo vente, mener martin. det mener hans forældre absolut ikke. de sukker og kigger kritisk på ham, når de besøge hans lejlighed. martin trækker altid lidt på skuldrene, skubber vasketøjet af sofaen gør plads til sine forældre. nogle gange får martins mor lov til at give hele hans lejlighed en god omgang rengøring. så skinner hele drivhuset smukt et par uger, indtil martin roder lejligheden til igen.

Martin lærte at tage opvasken

Det var ikke før martin mødte en sød pige, hun simpelthen slet ikke kunne lade være med at tænke på konstant, at hun tænkte på rengøringen i sit hjem. hvordan ville hun dog kunne tage en sød og smuk pige barndomshjem i lejligheden? hun ville gerne have en date med ham pigen og måske også lidt mere end bare end date. og sådan lærte Martin at tage opvasken og svinge kosten. martins barndomshjem skinnede mere end nogensinde før, efter han var færdig med at gøre den klar til den voldsome date. mor ville sikkert have været stolt.

Læs:  Rengøring i København af alting