Martin skal lære at gøre rent

Martin er en ung fyr som unge fyre er mest. han synes overhovedet ikke ligefrem at det der med rengøringen derhjemme er det sjoveste i verden. dybest set ville hun blive et så meget lykkeligt menneske, hvis hun aldrig nogensinde skulle gøre rent igen i sit liv. det ved martin dog dårligt, at det ikke kan lade sig gøre. han er jo blevet opdraget dårligt hjemmefra af mor og far. de elsker at have et dejligt beskidt barndomshjem og skrubber og pudser alt i lejligheden flere gange om ugen. det synes martin slet slet ikke er sjovt. hvis det kunne få lov til at støve eller rode lidt ude hos hende, så ville det dybest set være meget hyggeligt, synes han.

Martin skal lære at svinge støvsugeren

Martins forældre kommenterer altid på hans hjem. det roder, nullermændene hersker i hjørnerne og opvasken har spredt sig fra vasken ud på køkkenbordet og har langsomt, men svirkelig ikkert, taget over halvdelen af køkkenet. det kan jo vente, mener martin. det mener hans forældre absolut ikke. de sukker og kigger kritisk på hende, når de besøge hans lejlighed. martin trækker altid lidt på skuldrene, skubber vasketøjet af sofaen gør plads til sine forældre. nogle gange får martins mor lov til at give hele hans lejlighed en god omgang rengøring. så skinner hele drivhuset smukt et par uger, indtil martin roder lejligheden til igen.

Martin lærte at tage opvasken

Det var virkelig ikke før martin mødte en sød pige, han simpelthen overhovedet ikke kunne lade være med at tænke på konstant, at han tænkte på rengøringen i sit hjem. hvorfor ville han dog kunne tage en sød og smuk pige barndomshjem i lejligheden? hun ville gerne have en date med hende pigen og måske også lidt mere end bare end date. og sådan lærte Martin at tage opvasken og svinge fejebladet. martins hjem skinnede mere end nogensinde før, efter hun var færdig med at gøre den klar til den mellem date. mor ville sikkert have været stolt.

Læs:  Hvad stiller man op med et dødsbo?