Opdag alle fordelene ved Mikro Pigmentering

En ny trend inden for skønheds- og modeverdenen er permanent makeup, der tilbydes i en lang række skønhedsklinikker over hele landet.

Flere og fere vælger mikro pigmentering

Et stadig stigende antal danskere vælger at prøve kræfter med permanent makeup. Der er en stigende tendens til, at folk i dag ønsker holdbare og permanente resultater, og samtidig kan man spare utrolig meget tid, da man ikke hver dag skal bruge flere timer på at få lagt makeup, hvilket er en stor fordel i vores travle og stressede hverdag, men hvad er permanent makeup & mikro pigmentering bund og grund? Det er en behandlingsprocedure, hvor man indfører mineralske pigmenter i det øverste lag af huden, for at ændre eller forbedre udseendet.

mikro pigmentering

På mange måder minder denne procedure i høj grad om at få en tatovering, da den udføres med tynde nåle. Hvis man vælger at gå til en klinik, hvor de ansatte er uddannede inden for området, kan man forvente utrolige resultater. Farven bliver i huden i op til 5 år.

Hvad kan man gøre med mikro pigmentering?

Der kan være mange grunde til at hoppe med på denne trend, og det behøves ikke kun være fordi at man ønsker at spare tid foran makeupspejlet hver morgen.

Man kan rette op på små skønhedsfejl, eller tilføre noget mere af dét man mangler, og på den måde øge ens selvtillid. Hvis man dyrker meget sport vil man ikke skulle bekymre sig om løbende makeup og sorte rander, og man vil bevare ens gode udseende under træning.

Er man allergisk over for makeup er det en stor fordel, desuden kan både mænd og kvinder have glæde af mikro pigmentering, da man kan bruge behandlingen ved manglende hårvækst f.eks. omkring øjenbrynene, eller hvis man er født med lys hårvækst. Det kan også anvendes i tilfælde af sygdom.