Styring af varmepumpe via SMS

Teknologien er over os, og det i takt med at de mange varmepumper begynder at blive mere og mere populære. Ja, faktisk er de så populære at mange begynder at finde nye metoder på hvordan man kan styre sin varmepumpe.

De mange apps gør at du har mulighed for at justere på din varmepumpe, uanset hvor du befinder dig i Danmark.

Et godt tidspunkt hvor du kunne bruge denne form for styring af din varmepumpe kunne være hvis du var på vej op til dit sommerhus, men at sommerhuset ofte er kølet ned om vinteren.

Du kan derfor holde ind til siden, hvorefter at du tænder varmepumpen, og kører videre. Alt efter hvor lang tid der er op til sommerhuset vil det kunne nå at være opvarmet, og du slipper for at fryse de første par timer i sommerhuset.

Udover at tænde for din varmepumpe, kan du via de smarte apps også slukke eller ændre på temperaturen, så du altid kommer ind i præcis den temperatur du vil have.
Styring af varmepumpe

Hvis du vil have en styring af din varmepumpe via apps eller SMS bliver det mere miljøvenligt

Mange har rost de mange apps og SMS som kan styre din varmepumpe, da det gør dem endnu mere miljøvenlige end de er i forvejen

Grunden til at de er mere miljøvenlige, er nemlig at de ikke længere behøver at være tændt når du ikke er hjemme. Du kan tænde dem lige inden du tager hjem .

Samtidig kan man også vende den om og sige, at hvis man er taget på arbejde, men glemt at slukke for sin varmepumpe, ja, så kan du snildt slukke den med et enkelt klik.

Dette er en teknologi der ikke blot er kommet for at blive, men også en teknologi som er ny og klar til at blive videreudviklet.