Telefonen til den aspirerende fotograf, Huawei P9

Prøv at overvej hvor langt vi er kommet i forhold til fotografi. For blot hundrede år siden var det i sig selv en begivenhed at få taget sit billede, men ligesom med musikken der originalt udelukkende kunne nydes ved, at rent faktisk at være tilstede, så er fotografien kommet så langt at alle og enhver nu kan drage glæde af den fantastiske kunstart. Med fremkomsten af ikke kun hjemmekameraer eller spejlreflekskameraer, men endda også kameratelefoner, kan alle og enhver nu udleve deres inderste drømme om, at være den bedste fotograf nogensinde. Det har aldrig været lettere at udleve en af de mest respekterede kunstformer før nu. Det er noget Huawei forstår og det er derfor de har lavet deres nye Huawei P9 telefon.

Huawei P9, Til den aspirerende fotograf

På trods af den glødende anmeldelse af kameratelefoner til højre og venstre og deres popularitet, er der mange der stadig ikke respekterer dem som kameraer. Det kan der være flere årsager til, men jeg tror den største er, at der på mange måder er nogle fordomme mod kameratelefoner. Eller i hvert fald imod dem, som bruger dem til at lave ”professionelt arbejde”. Og det er ikke fordi vi siger, at Huaweis nye telefon er så skarp, at den kan erstatte alle de andre kameraer nogensinde, overhovedet ikke.Huawei P9 Det eneste vi siger er bare, at hvis du har ledt efter en indgang i fotobranchen eller bare gerne vil ud og tage nogle helt fantastiske snaps, så er den nye Huawei P9 helt klart telefonen for dig. Den kan alt det en telefon kan, og så har den selvfølgelig også lige et fantastisk kamera.
Nu sidder den tekniske fotograf måske og rynker lidt på næsten. Hvad er det virkelig der gør, at telefonen er så fantastisk? Og det er egentlig meget klogt at spørge ind til, lidt skepsis er altid godt. Grunden til, at denne telefon ikke kun er bedre end de fleste telefoner men endda også mange kameraer er, at Huawei i samarbejde med Leica har lavet et helt specielt design der bygger på to linser der tager billeder. Det er en helt fantastisk teknologi der sørger for, at billederne kommer ud med en farveklarhed og detaljer, som ikke er set før. Og det virker simpelthen. Hvis man tjekker alle anmeldelser for Huawei P9 vil de sige det samme. Kameraet er stjernen i denne telefon og det kan ikke benægtes. Det er næsten synd for konkurrenterne der skal mod ikke kun et af de største mobilfirmaer i verden, men nu også et af de største kamerafirmaer i verden. Denne kombination af Huaweis viden om mobiltelefoni og Leicas viden om alt med kameraer har simpelthen resulteret i en af de bedste kameratelefoner nogensinde.

Hvis du stadig er skeptisk omkring Huawei P9

Hvis du stadig er skeptisk ved jeg ikke hvad jeg ellers skal sige. Jeg har bevist på flere måder at Huawei P9 helt klart er en af de telefoner der egner sig bedst til fotografi og lignende, så hvis du stadig er imod ideen må jeg antage, at det er fordi du er imod ideen om at bruge telefoner til sådan noget. Og det forstår jeg godt, for hvem tager ”seriøse billeder” med telefoner? Det skal jeg sige dig, om ikke så længe kommer det til at være alle og enhver. Jo mere

Huawei

eknologien bliver skubbet frem jo bedre og bedre kommer kameratelefoner til at være, og Huawei P9 er tydeligt lige ved grænsen til at være der. Hvis du tager de billeder den tager nu er de i højere kvalitet end selv de bedste kameraer kunne opnå for et par år siden. Det er en form for resultater man vist ikke kan diskutere. Så hvis du har en lille fotograf der brænder inde i dig, så luk ham/hende ud og udlev dit potentiale. Du kommer ikke til at fortryde det.