tv

YouSee har et stort udvalg af tv pakker

Med en af YouSees tv pakker er der god mulighed for at få dækket dit tv-behov – hvor som helst, når som helst. YouSee tilbyder nemlig tv pakker med rig mulighed for tilpasning. Samtidig kan du nemt tage dine yndlings programmer med dig overalt i Danmark, da du kan se tv på, ikke kun dit tv, men også din tablet, mobil eller computer.

Tv pakker med plads til tilpasning

Hos YouSee tilbyder de en række tv pakker, hvor der er plads til at du kan tilpasse din tv pakke som du lyster. Eksempelvis kan du vælge en af YouSees bland selv tv pakker. Her er der mulighed for at vælge mellem en bland selv pakke med enten 10, 20 eller 39 tv-kanaler, som automatisk bliver lagt oveni din grundpakke helt uden binding. Når du skal sammensætte din egen tv pakke kan du frit vælge mellem mere end 100 tv-kanaler inden for genrer såsom nyheder, underholdning, børn, sport og mange flere. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Samtidig giver disse tv pakker dig også mulighed for at udskifte tv-kanaler hver måned, hvis du har lyst til det, og så endda helt uden ekstra omkostninger. På den måde kan du nemt tilpasse din tv pakke så den passer bedst muligt til dit tv-behov, hvad enten du er mest til nyheder eller til tegnefilm.
TV pakker

Tv pakker man kan tage med overalt i Danmark

Med en af YouSees tv pakker får du samtidig mulighed for at tage dine yndlings programmer med dig overalt i Danmark. Hvad enten du gerne vil sidde i haven og se en fodboldkamp eller du vil slå ventetiden ihjel i toget med et afsnit af din yndlingsserie, så er der god mulighed for det. Du kan nemlig tilgå YouSees tv pakker, ikke kun fra dit tv, men også fra din tablet, mobil eller computer. Det har aldrig været nemmere at se tv.

Læs:  Undersøg priser på tatoveringer, før du sætter dig i stolen